Valtioneuvoksen iltakouluissa tunnelma kohdallaan

valtioneuvosValtioneuvos järjestää valtio-opin alumneille (ja nykyisille opiskelijoille) kerran kuukaudessa rennon iltakoulun hyvän juttuseuran merkeissä. Iltakouluja on nyt vietetty kolme ja osanottajajoukko on kasvanut hitaasti, mutta varmasti. Vanhojen tuttujen tapaamisen lisäksi olemme saaneet nauttia  uusista tuttavuuksista.

On ollut mielenkiintoista kuulla alumnien opiskelukokemuksista ja niiden jälkeisistä uravalinnoista. Jyväskylän valtio-opista valmistuneet tuntuvat työllistyneet hyvin omaa kiinnostusta vastaaville aloille. Osa meistä toimii julkisella, osa yksityisellä sektorilla ja kokemuksia eri tyyppisistä työympäristöistä on mukava jakaa ja kuulla.

Samoin kuin edelliset iltakoulut, myös seuraava 23.elokuuta järjestettävä iltakoulu pidetään Helsingissä. Syksyn mittaan Valtioneuvos tullee järjestämään iltakoulun myös Jyväskylässä, jotta sinne sijoittuneet alumnit sekä nykyiset opiskelijat pääsisivät helpommin mukaan Valtioneuvoksen toimintaan.

Tervetuloa kaikille avoimeen iltakouluun, joka järjestetään tällä kertaa Kafe Moskovassa Eerikinkadulla 23.elokuuta klo 18:00 eteenpäin.

https://www.facebook.com/events/686323174715599/

 

Leave a Reply