Hallitus 2014 järjestäytyi 1

Hallitus 2014

takarivi: Michael, Nette, Niklas, Ville
eturivi: Kimmo, Satu
kuvaaja: Sanni

Vuoden 2014 ensimmäinen hallituksen kokous järjestettiiin Oulunkylässä keskiviikkona 5. helmikuuta. Kokous oli uuden, 17. tammikuuta valitun hallituksen ensimmäinen.

Kokouksessa päätettiin uuden hallituksen jäsenten vastuualueista ja suunniteltiin alkavan kevään toimintaa.

Hallituksen puheenjohtajana toimii tammikuussa tehtävään valittu Niklas Nila, jonka uudeksi titteliksi sovittiin kruununvouti. Hallituksen varapuheenjohtajana toimii Nette Lehtinen lisävastuualueinaan tuleva työelämäkurssi ja tiedotus. Työelämäkurssin valmisteluista vastaa myös hallituksen jäsen Satu Nila.

Hallituksen jäsen Sanni Sarelman vastuualueiksi määriteltiin tiedotus ja tapahtumien järjestäminen. Hallituksen jäsen Ville Pekkala vastaa verkkosivujen ylläpidosta.

Hallituksen rahastonhoitajana toimii Michäel Vanamo, jota kutsutaan vastaisuudessa valtioneuvosvarainministeriksi. Sihteerin ja ulkosuhdevastaavan tehtävissä toimii Kimmo Parhiala, joka helmikuun kokouksen jälkeen tunnetaan valtioneuvoksen ulkoasiainsihteerinä. Vastaisuudessa myös muiden hallituksen jäsenten tittelit saatettaneen vastaavalle pompöösiystasolle.

One comment on “Hallitus 2014 järjestäytyi

  1. Vastaa Kimmo helmi 9,2014 13:54

    Näitä titteleitä ei sitten tarvitse ottaa ihan tosissaan, mutta hauskaahan se on että käytetään vähän poliittista mielikuvista :)

Leave a Reply