Seminaarinmäeltä Arkadianmäelle – työelämäkurssille ilmoittautuminen käynnissä

korkealogo2014Jyväskylän yliopiston valtio-opin alumniyhdistys Valtioneuvos ry järjestää valtio-opin opiskelijoille työelämäkurssin, jonka tavoitteena on parantaa opiskelijoiden valmiuksia työelämään siirtymiseen. Kurssilla pohditaan minkälaisiin töihin valtio-opin opiskelijat voivat hakeutua, minkälaisia työtehtäviä työelämässä voi tulla vastaan ja miten kartoittaa ja tuoda esiin omaa osaamistaan työnhaussa.

Kaksipäiväinen kurssi koostuu Jyväskylän yliopiston valtio-opista valmistuneiden alumnien luennoista, konkreettisista tehtävistä ja organisaatiovierailuista. Kurssiin sisältyy myös mahdollisuus suorittaa perjantain ohjelma korvaavilla tehtävillä.

Kurssille voivat hakeutua valtio-opin opiskelijat, joille työelämään siirtyminen on lähitulevaisuudessa ajankohtaista. Hyvän perustason antaa suoritettu kandidaatintutkinto, mutta se ei ole edellytys kurssille osallistumiseksi. Opiskelijat saavat kurssista työelämävalmiuksien lisäksi todistuksen, jolla voi hakea 1 opintopisteen maisterivaiheen yleisopintoihin.

Aika ja paikka: 11.-12.4.2014 Agora ja Kansalaistoiminnankeskus Matara, Jyväskylä

Lisätietoa ja ilmoittautuminen kurssille:
http://valtioneuvos.fi/ilmoittautuminen

Leave a Reply