Työelämäkurssille ilmoittautuminen 1

Seminaarinmäeltä Arkadianmäelle – Valtioneuvoksen työelämäkurssi

Jyväskylän yliopiston valtio-opin alumniyhdistys Valtioneuvos ry järjestää valtio-opin opiskelijoille työelämäkurssin, jonka tavoitteena on parantaa opiskelijoiden valmiuksia työelämään siirtymiseen. Kurssilla pohditaan minkälaisiin töihin valtio-opin opiskelijat voivat hakeutua, minkälaisia työtehtäviä työelämässä voi tulla vastaan ja miten kartoittaa ja tuoda esiin omaa osaamistaan työnhaussa.

Kaksipäiväinen kurssi koostuu Jyväskylän yliopiston valtio-opista valmistuneiden alumnien luennoista, konkreettisista tehtävistä ja organisaatiovierailuista. Kurssiin sisältyy myös mahdollisuus suorittaa perjantain ohjelma korvaavilla tehtävillä.

Kurssille voivat hakeutua valtio-opin opiskelijat, joille työelämään siirtyminen on lähitulevaisuudessa ajankohtaista. Hyvän perustason antaa suoritettu kandidaatintutkinto, mutta se ei ole edellytys kurssille osallistumiseksi. Opiskelijat saavat kurssista työelämävalmiuksien lisäksi todistuksen, jolla voi hakea 1 opintopisteen maisterivaiheen yleisopintoihin.

Aika ja paikka: 11.-12.4.2014 Agora ja Kansalaistoiminnankeskus Matara, Jyväskylä. [Tarkempi ohjelma .pdf-tiedostona]

Ilmoittaudu nyt, sillä paikkoja kurssille on rajoitetusti.

Nimi

Sähköposti

Aloitin valtio-opin opintoni vuonna

Tämänhetkinen opintopistemäärä yhteensä

Osallistun työelämäkurssiin...
molempina päivinävain lauantaina 12.4.

Olen kiinnostunut
ulkopolitiikasta ja kv. suhteistaelinkeino-, raha- ja finanssipolitiikastapuolustus- ja turvallisuuspolitiikastasosiaali- ja terveyspolitiikastamaa- ja metsätalouspolitiikasta sekä ympäristöpolitiikastayksityissektoristajärjestö- ja yhdistystoiminnastamuusta alasta, tarkennettuna:

Lisätietoja / erityispyynnöt

korkealogo2014

One comment on “Työelämäkurssille ilmoittautuminen

  1. Pingback: Seminaarinmäeltä Arkadianmäelle – työelämäkurssille ilmoittautuminen käynnissä ← Valtioneuvos ry

Kommentointi poistettu käytöstä.